vrijdag 20 maart 2015

Blog van trainee Britte

Tussen de regels door lezen wij dat het geen Bermuda gaat worden..............
Hebben ze nu gunstige wind? Willen ze slecht weer vooruit blijven? Een hoop vragen komen boven, het antwoord horen we vast later wel.


BLOG VAN BRITTE - 18 maart 2015, het is inmiddels al 10 dagen geleden dat we in het vliegtuig stapten, op weg naar St. Maarten. Het is inmiddels ook al 7 dagen geleden dat we het anker binnen hebben gehaald en het ruime sop hebben gekozen voor de Azoren!
Nu we al een tijdje op zee zitten is iedereen wel van zijn zeeziekte af, maar 1 ding blijft: het is best wel lastig om van de ene kant van het schip naar de andere kant te komen zonder: minimaal 6 keer tegen muren aan te lopen, 5 keer bijna te vallen, over een touw te struikelen, bijna van de trap af te vallen, 11 keer de safety lines vast te moeten grijpen en tegen 7 mensen aan te botsen, want ja, het schommelt hier best wel. Oh, vergeet het opvangen van de kopjes en borden niet, dat is hier ook nog wel een dingetje… Maar al die blauwe plekken neem ik allemaal voor lief want het is hier echt prachtig! De zee, het weer, de zonsondergang, de sterren… eigenlijk gewoon alles.
Nog een dag of 10 voordat er weer land in zicht is en nog 37 dagen tot we in Rotterdam aankomen, 37 dagen waarvan ik zeker weet dat ze tot de beste van mijn leven gaan behoren!
Brigitte Pruijt, Trainee reis D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten