zondag 8 maart 2015

Laatste dag voor vertrek

Zaterdag was een drukke, nuttige en hele gezellige dag ter voorbereiding op het vertrek van Leanne.


Zeiloutfit (jack, shirt, laarzen, zonnebril en handschoenen) opgehaald bij sponsor Ad Spek Jachtbouw, waarvoor nogmaals enorm bedankt voor jullie bijdrage!






















Laatste boodschapjes gedaan, naar de kapper, tas inpakken 
en ook nog kijken bij hockeyteam MA2.

Het liefst had Leanne nog meegespeeld, maar met haar fanatisme leek ons dat niet zo verstandig, voor hetzelfde geld gaat ze weer door haar enkel (om maar iets recents te noemen). De meiden hebben, heel lief, een kado'tje voor haar, een schattige knuffel voorzien van een echte supporter-sjaal.












En alsof de dag nog niet druk genoeg was, stond bij thuiskomst de woonkamer vol met bezoek.
Heel erg leuk en gezellig dat zoveel familie en vrienden op de valreep op de surprise-'behouden vaart'-borrel konden komen! Leanne wordt ook nog eens verwend met kado'tjes, gelukkig had ze
nog wat ruimte in haar tas. Ook haar vriendinnen van school zijn er vanavond en zijn heel creatief geweest. Een fotoboekje en een kussensloop bedrukt met hun foto en een giga-hart.
Wat zal Leanne daar lekker op slapen, meiden!



Ook zus Maartje is creatief geweest, zij heeft een 49-dagen Doe-boek gemaakt. Iedere dag moet Leanne daar een (gekke) opdracht uitvoeren. En alsof Leanne met alle activiteiten aan boord nog niet genoeg te doen heeft, heeft vader Leandro een dagboek met 49 levensvragen gemaakt, filosofie is tenslotte onderdeel van haar eindexamenvak Grieks en waar kun je beter nadenken over een vraag of stelling als "voor niets gaat de zon op" dan op volle zee?




Al met al was het tegen twaalven toen het licht uit ging, doodmoe maar voldaan en geen tijd gehad om zenuwachtig te worden!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten