zaterdag 28 maart 2015

Wat een ontzettend leuk stuk op de website van een zeer enthousiaste sponsor!

Ad Spek Jachtbouw sponsort Masterskip deelname Leanne van Dam

20-03-2015






Leanne van Dam wordt gesponsord door Ad Spek Jachtbouw. Ze vaart in 7 weken terug van St Maarten naar Nederland, een enorm leerzame trip.

Een wereld van navigatie en sterren. Een wereld van krachten, wind, hoge golven en felle zon afgewisseld door donkere buien. Een wereld van oceaanleven en vulkanische eilanden. Een wereld waar dag en nacht wordt samengewerkt om het schip te laten zeilen. Waar een echte kapitein, kok, machinist, stuurman en docent aan het werk zijn.

Masterskip Wylde Swan

Masterskip Wylde Swan gelooft in uitdagend en avontuurlijk onderwijs. In leerlingen de kans geven om zich in het kader van scholing ook buiten het klaslokaal te ontwikkelen.

Masterskip neemt daarom jongeren vanaf 15 jaar in de pre-eindexamenklassen van havo en wvo met belangstelling voor exacte vakken, techniek en wetenschap mee op educatieve reizen. De expedities, de reisbestemmingen, de natuurwetenschappelijke omgeving en het leven aan boord bieden talloze aanknopingspunten voor een onvergetelijke leerervaring.

Aan boord volgen de leerlingen het ondewijsprogramma van het Masterksip. Het lesprogramma bestaat uit theoretische lessen die worden gecombineerd met inspirerende ervaringen uit de praktijk van het schip. Navigatie, meteorologie, motorkennis en stromingsleer sluiten naadloos aan bij vakken als wis- en natuurkunde, techniek en wereldoriƫntatie.

Gekwalificeerde docenten dragen zorg voor de kwaliteit en diepgang van de lessen. Met een ratio van 1 docent op 6 leerlingen hebben we veel aandacht voor de individuele leerling en houden we zorgvuldig in de gaten dat het reguliere schoolwerk niet in het geding komt. Leerlingen lopen tijdens een reis met Masterskip dus geen achterstanden op!

Meer info over Masterskip: www.masterskip-wyldeswan.com

Wylde SwanWylde Swan


Lees haar blog 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten