donderdag 23 april 2015

En we gaan nog niet naar huis.....

Beste trouwe Masterskip volgers smile-emoticon,
Helaas heeft de Wylde Swan het niet gehaald om zaterdag aan te meren in Rotterdam. Jeroen (Kapitein), bemanning en trainees hebben er alles aan gedaan, maar de wind waaide te hard en te vaak uit de verkeerde hoek frown-emoticon.
En hoe! De nieuwe aankomstdatum is zelfs maandag 27 april geworden, 11.30 uur, in de Leuvehaven. Om 11.00 zal de Erasmusbrug voor de Wylde Swan openen. Gelukkig is de sfeer aan boord nog steeds supergoed! Van hun mag het nog een week duren wink-emoticon
We verwachten een grote groep mensen, die we niet in zijn geheel op het schip kunnen huizen. Vandaar dat eerst de dierbaren van de huidige opvarenden de kans krijgen om een rondje over het dek te lopen en om hun spullen op te pikken. Tussen 13.00 en 14.00 uur kunnen ook anderen het schip op. Enteren!!! Nee, geintje, niet allemaal tegelijk graag. 
We staan dus eerst met zijn allen gezellig op de kade. Gelukkig heeft het uitstellen van de aankomst naar koningsdag ook nog voordelen: er zijn veel eet- en drinktentjes op de Schiedamsdijk aanwezig en voor de liefhebbers is er zelfs een feest op plein 1940. 
We hopen jullie nog steeds te ontvangen maandag, om de Wylde Swan warm te onthalen!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten